CAZ ORIBIL! Un tată și-a pedepsit copilul pentru că a fost agresat sexual. DETALII TERIFIANTE

Un tată din Arabia Saudită și-a pedepsit fiul pentru că a fost agresat sexual. Această informație este doar una dintr-un șir lung de știri despre atitudinile privind victimele abuzului sexual din țara arabă.

Potrivit Daily Mail, băiatul a fost agresat sexual de mai multe ori de un grup de adolescenți într-un loc necunoscut din Arabia Saudită. După cele petrecute, micuțul i-a spus tatului său, scrie libertatea.ro.
 
Părintele, în loc să acționeze împotriva agresorilor, și-a pedepsit fiul pentru că a fost victimă, arzându-l în zona genitală cu un fier de călcat încins.
 
Povestea șocantă a ieșit la iveală, după ce un psiholog saudit a distribuit detaliile cazului pe o rețea socială. Doctorul Gussain Al Shamarani a fost contactat de tatăl băiatului, după ce a fost atacat și după ce l-a pedepsit chiar el pe micuț pentru că a fost atacat.
 
Pe Twitter, doctorul Al Shamarani a dezvăluit că tatăl băiatului este de părere că a făcut un lucru bun atunci când a folosit fierul de călcat pentru a-i arde organele genitale fiului său.

"Acest om a venit să-mi ceară sfatul, fără să știe că acțiunea sa a făcut mai mult rău sănătății copilului său. Sunt atât de multe cazuri simliare. Părinții își pedepsesc copiii, după ce micuții au fost agresați sau pentru că nu au venit la ei să ceară ajutor după ce au fost agresați", a spus doctorul.

Un alt utilizator al rețelei sociale a declarat pe Twitter următoarele: "Așa funcționează creierele lor, așa sunt programate – să dea vina pe victimă pentru că a fost agresată". Altul a adăugat că: "Unii oameni chiar nu sunt buni să fie părinți".

Într-un alt tweet, o persoană ridică problema înființărilor liniilor telefonice speciale pentru persoanele care cad victime agresiunilor sexuale în Arabia Saudită.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu