CAZ NEOBIŞNUIT în Peru! Un deținut a evadat după ce și-a drogat fratele geamăn

Un deținut din Peru a evadat după ce și-a drogat fratele geamăn și a plecat din închisoare în locul lui. Bărbatul a fost prins la mai bine de un an de a scăpat de după gratii, scrie BBC News, citat de libertatea.net

Alexander Delgado a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru abuzarea sexuală a copiilor și jaf. El își executa pedeapsa într-o închisoare de la nord de Lima când fratele său geamăn Giancarlo, l-a vizitat în ianuarie anul trecut. Atunci, Alexander l-a drogat, a îmbrăcat hainele acestia și a ieșit din închisoare în locul său.

Înlocuirea a fost constatată de către autorități după ce au fost verificate amprentele lui Giancarlo.

La 13 luni după evadare, Alexander Delgado a fost arestat în orașul portuar Callao, după ce Ministerul de Interne a oferit o recompensă pentru orice informații care ar duce la capturarea lui.

El va fi mutat într-o închisoare de maximă securitate în sudul țării.

În timp ce Alexandru era în libertate, fratele său, Giancarlo, a stat în arest și a fost cercetat fiind suspectat că a colaborat cu geamănul său, dar în cele din urmă a fost eliberat.

Într-o declarație pentru presa locală, Alexander Delgado a spus că a evadat pentru că „pentru că eram disperată să o văd pe mama mea”.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu