Caz NEMAIÎNTÂLNIT! Un bărbat a rămas blocat într-un bancomat. Cum a reușit să iasă (VIDEO)

Embed:

Un bărbat a rămas blocat aproximativ două ore într-un bancomat, după ce a rămas prins în spațiul extrem de îngust în timp ce încerca să schimbe o încuietoare electronică. El a reușit să iasă după ce a băgat bilețele cu numărul șefului său prin fanta care elibera chitanțele.

Bărbatul și-a lăsat telefonul în mașină, așa că a trebuit să fie inventiv pentru a scăpa din spațiul extrem de mic, scrie digi24.ro.

"Și-a lăsat telefonul în mașină și a mers să instaleze o nouă încuietoare la ușă, dar a rămas blocat în spațiul unde era bancomatul", a spus Richard Olden, unul dintre poliţiştii care au intervenit în acest caz.

Între timp, unii localnici au folosit bancomatul doar că, pe lângă bani, primeau și bilețele cu mesajul: "Ajutor, vă rog. Am rămas blocat înăuntru și nu am telefon. Sunați-l pe șeful meu".

Ei au crezut că e o glumă, așa că au sunat la poliție. Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului și au început să vorbească cu "bancomatul", o voce le-a răspuns. Ei l-au sunat pe șeful angajatului, care le-a confirmat că nu e vorba despre un furt, apoi au dărâmat ușa și au reușit să-l scoată pe bărbat.


 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu