CAZ ÎNGROZITOR. Un bărbat din Ştefan-Vodă a fost omorât cu sânge rece şi îngropat în grădina unui consătean

Embed:

Ucis cu cruzime şi îngropat în grădina unui consătean. Un locuitor al satului Purcari, din raionul Ştefan-Vodă, a dispărut fără urmă acum câteva zile. Ieri, poliţiştii au fost alertaţi de către feciorul acestuia precum că tatăl a plecat de acasă cu un amic şi nu s-a mai întors.

În acest context, oamenii legii au început căutările. În urma măsurilor speciale întreprinse, oamenii legii au găsit cadavrul bărbatului de 47 de ani,îngropat în grădina prietenului său. La examinarea de către medicul legist, pe suprafaţa trupului au fost depistate urme de moarte violentă.

Supus audierilor, suspectul le-a spus poliţiştilor că în seara zilei de 4 septembrie, când victima se afla în vizită la acesta, între ei s-ar fi iscat un conflict, care s-a lăsat cu omor. Agresorul i-a aplicat bărbatului multiple lovituri cu piatra în regiunea capului, până acesta nu a mai dat niciun semn de viaţă. După care pentru a ascunde urmele, individul a îngropat corpul neînsufleţit chiar în grădina din curtea gospodăriei sale.

Suspectul, în vârstă de 24 de ani, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să-şi petreacă următorii 20 de ani după gratii.

Lasă un comentariu