CAZ ÎNGROZITOR. O bătrână acuzată de crime în serie a răpit și ucis o fetiţă de 8 ani

O bătrână a fost adusă în fața justiției pentru crime în serie, în Rusia. Pensionara de 80 de ani, care a lucrat ca măcelar, e acuzată de trei crime și suspectată de altele patru. Printre victime este și o fetiță de 8 ani.

Criminaliștii ruși au găsit abia recent, după 14 ani, dovezi ale uciderii fetiței în apartamentul bătrânei. Pensionara a ținut-o captivă trei săptămâni pe copilă, iar apoi a ucis-o și a tranșat-o, cu o zi înainte ca să-i fie găsit capul de către polițiști.

Mai mult, potrivit anchetatorilor, în perioada în care fetița era ținută captivă, părinții ei au primit un telefon misterios de la fabrica de cârnați unde bătrâna a lucrat ca măcelar. La telefon era o voce de femeie, care le-a spus că fetița este în viață și că totul este bine.

La procesul care are loc acum în Rusia, ucigaşa pare să fi dezvăluit și motivul crimei: într-o izbucnire nervoasă, ea s-a plâns că toți copiii din fața blocului, inclusiv copila căreia i-a luat viaţa, erau prea gălăgioși, potrivit The Mirror, citează observator.tv.

Crima în urma căreia a fost descoperită bătrâna a fost comisă în februarie acest an. Victima a fost chiar proprietarul apartamentului în care ea stătea cu chirie în Berezovska, suburbie a orașului Habarovsk. Bărbatul de 52 de ani, un imigrant din Ucraina, a fost ucis și, ca și în cazul fetiței de 8 ani, tranșat. 

Cea de-a treia victimă a fost chiar o prietenă a pensionarei. Bătrâna a recunoscut că a ucis-o, după ce polițiștii au găsit în apartamentul ei pașaportul dispărutei. Cadavrul femeii însă nu a fost găsit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu