CAZ ÎNGROZITOR la Botanica! Un copil nou-născut a fost găsit într-o geantă aruncată într-un tomberon

Embed:

Un copil nou-născut a fost găsit, în această dimineaţă, aruncat în stradă. Fetiţa, care are o zi de la naştere, se afla într-o geantă, care potrivit poliţiei, era aruncată la gunoi.

Copila plângea atât de tare, încât o femeie a auzit-o şi i-a salvat viaţa. Totul s-a întâmplat pe strada Valea Crucii intersecţie cu Nichita Stănescu din Capitală. 

Poliţiştii susţin că pruncul a fost găsit într-un tomberon din Capitală. Un bărbat, care ar fi martor la cele întâmplate, ne-a declarat că geanta în care se afla fetiţa, a fost lăsată chiar la marginea unei fâşii forestiere. Pruncul a fost dus la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău, unde se află sub supravegherea medicilor.

Doctorii nu ştiu exact ce vârstă are copila, dar presupun că a fost adusă pe lume chiar ieri.

"Copilul la momentul adresării nu prezenta careva semne de malformaţii vizuale. Copilul nu prezenta semne de patologie. Prezenta numai hipotermie. Adică temperatura copilului era scăzută. S-au întreprins măsuri la Departamentul de Urgenţă şi a fost internat în spital", a declarat medicul de urgenţă al IMC, Oleg Mitreanu.

Poliţia a aflat despre incident de la o femeie, care a găsit copilul.

"În jurul orei opt şi 30 de minute, în această dimineaţă la poliţie a parvenit un apel telefonic precum că în sectorul Botanica, într-un tomberon pentru gunoi a fost depistat un copil nou-născut. Pe cazul dat de către Inspectoratul de Poliţie Botanica va fi pornită o cauză penală pentru lăsarea în primejdie", a afirmat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.

Oamenii legii caută mama copilului, iar dacă aceasta va fi găsită, ea riscă până la doi ani de închisoare. Nu este primul caz de acest gen, care se produce în municipiul Chişinău.

La începutul lunii iunie, un nou-născut a fost găsit într-o ladă de gunoi în sectorul Buiucani.

Bebeluşul, născut cu câteva ore mai devreme, a fost pus într-o pungă de plastic şi aruncat în tomberon. La sfârşitul lui iulie, un copil a fost găsit într-un tomberon de la Autogara de Nord din Capitală. Pruncul era însă mort.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu