CAZ ÎNFIORĂTOR! Un tată şi-a închis fiul în beci timp de 20 de ani. Arăta ÎNGROZITOR

Un bărbat extrem de slab, cu părul și unghiile crescute excesiv a fost găsit în subsolul casei tatălui său, de către autorități. 

Acesta a fost descoperit din greșeală, în timp ce polițiștii percheziționau mai multe case cu scopul de a-i găsi pe membrii unei bande organziate de traficanți de droguri, potrivit click.ro.

Autoritățile braziliene cred că bărbatul a stat în camera fără ferestre din districtul Guarulhos din Sao Paolo, legat de pat, timp de 20 de ani. Potrivit martorilor citați de Metro, Armando de Andrade a fost găsit cu unghiile de la mâini și picioare crescute excesiv și cu o barbă care îi crescuse până la genunchi. Vecinii credeau că acesta s-a mutat din casa respectivă pe când avea 16 ani.

„S-a ridicat, foarte slăbit, și nu a spus niciun cuvânt. L-am scos afară și tot nu a zis nimic. Nu știam dacă este speriat sau drogat. Nu a putut să dezvăluie ofițerilor de poliție identitatea lui. Am cerut ajutoare și a fost dus direct la spital. E greu de crezut că era în locul acela de 20 de ani. Este un loc foarte neigienic, nu ar fi supraviețuit. Nu este lumină deloc”, a declarat șeful poliției locale, Celso Marchiori.

Totuși, vecinii își amintesc că Armando era un băiat normal de 16 ani, căruia îi plăcea să se dea cu skateboard-ul și să cânte la chitară, când a dispărut dintr-o dată. Se pare că familia lui susținea că s-a mutat într-o altă parte a Braziliei și că lucrurile mergeau bine.

Vecinii spun că tatăl l-a pedepsit pentru că a băut alcool

Un vecin, Aparecido Rocha Brasil, susține că este posibil ca tatăl bărbatului și mama sa vitregă să-l fi închis în camera de la subsol, după ce el a început să bea alcool, adolescent fiind. Ederson Silva, un prieten din copilărie al lui Armando a declarat că părinții acestuia spuneau mereu că el s-a mutat în partea de nord-est a țării, că este bine, că și-a găsit un loc de muncă și că își întemeiază o familie acolo.

Totuși, tatăl lui Armando, Amancio de Andrade, a negat acuzațiile, susținând că fiul lui a plecat de acasă pe când avea 18 ani și că s-ar fi întors săptămâna trecută și l-ar fi rugat să îl închidă în camera de la subsol ca să-l ajute să scape de dependența de droguri.

"Este adult. Nu a păstrat niciodată legătura cu noi. Apoi, săptămâna trecută am deschis ușa și era acolo. I-am dat mâncare și l-am lăsat să stea în camera de la subsol. M-a rugat să încui ușa ca să nu poată ieși",  a declarat tatăl lui.

Deocamdată, autoritățile nu știu cu siguranță care este adevăratul motiv pentru care bărbatul a fost găsit închis în subsosul casei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu