Caz înfiorător la Briceni. Doi fraţi au fost înjungiaţi de amicul lor de pahar. Una dintre victime s-a stins

Doi fraţi au fost înjunghiaţi de un amic de pahar, care i-a lăsat să zacă în câmp. Unul dintre aceştia a decedat, iar corpul său neînsufleţit a fost găsit, ieri, de către o femeie.

Crima a avut loc în ajun de Sfântul Vasile, într-o localitate din raionul Briceni.

Cei doi fraţi, în vârstă de 51 şi, respectiv 47 de ani, au consumat băuturi alcoolice, împreună cu un amic de-al lor, în vârstă de 34 de ani. 

După ce au dat peste cap mai multe pahare cu tărie, suspectul i-a propus fratelui mai mare să meargă în sat să mai bea. În apropierea unui câmp, bănuitul a scos un obiect ascuţit şi şi-a înjunghiat însoţitorul până ce acesta a căzut la pământ. 

După aceasta, bărbatul s-a întors la domiciliu său unde rămăsese fratele victimei. Fiind întrebat unde este fratele său acesta i-a zis că a plecat acasă și i-a propus și acestuia să meargă în sat ca să consume alcool.

Ambii au mers în altă margine de sat, unde suspectul i-a aplicat bărbatului în vârstă de 47 de ani multiple lovituri în diferite regiuni ale corpului până când a căzut jos. Victima a supravieţuit şi a reuşit să ajungă acasă.

Făptaşul a fost reţinut pentru 72 de ore şi riscă până la 15 ani de puşcărie. 

 

loading...

Lasă un comentariu