CAZ INCREDIBIL! Un cadavru S-A TREZIT ÎN MORGĂ şi a mers la PROPRIA ÎNMORMÂNTARE

Caz tragicomic în Extremul Orient al Rusiei.

Un bărbat din Vladivostok a fost luat drept mort de medici şi dus la morgă. Totuşi, petrecăreţul s-a trezit şi a plecat acasă, unde a a ajuns viu la propria înmormântare. Prin aceasta , bărbatul i-a băgat în sperieţi pe doctori, poliţişti, dar şi pe cei care s-au grăbit să-l petreacă pe ultimul drum.

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a leşinat în timp ce bea vodcă împreună cu prietenii. Amicii de pahar au chemat poliţiştii şi ambulanţa, iar doctorii l-au declarat mort şi l-au trimis la morgă.

Nu pentru mult timp însă pentru că bărbatul şi-a revenit printre cadavrele din încăperea întunecată.

"Morga era arhiplină. Unele cadavre au fost lăsate direct pe podea. Petrecăreţul şi-a dat seama cu greu unde se află. În beznă el a pus mâna pe un cadavru şi s-a aruncat cu zgomote asupra uşii încuiate. Strigătele şi bătăile în uşă l-au speriat pe omul de serviciu, care a chemat poliţiştii", susţine anchetatorul Alexei Stoev.

"Oamenii legii au rămas muţi de uimire atunci când au deschis uşa. Asta pentru că au văzut cum de după uşa deschisă a dat năvală "mortul" pe care tot ei l-au adus acolo", anunţă presa locală.

Bărbatul a fost luat la întrebări de poliţişti, iar după ce s-a încălzit a fost lăsat să plece acasă, unde prietenii pregăteau înmormântarea.

"Reacţia amicilor de pahar a fost previzibilă. Primul om care i-a deschis uşa a leşinat", susţin martorii.

Ştirea face ocolul lumii la sfârşit de an. Totuşi, publicaţia locală, care a difuzat prima materialul, şi-a anunţat ulterior cititorii pe o reţea de socializare că întâmplarea este doar o invenţie a unui poliţist, care a vrut astfel să atragă atenţia tuturor cu îndemnunl de a evita consumul exagerat de alcool cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu