Caz incredibil. Un bărbat a sărit să bată şi SĂ MUŞTE cand poliţiştii au încercat să-l ducă la secţie

Un bărbat nervos a sărit să bată și să muște polițiștii din Adjud, atunci când aceștia au încercat să îl ducă la secție. Care a fost motivul șocantului gest?

Un bărbat a fost plasat în arest la domiciliu după ce a fost implicat într-un scandal izbucnit într-un bloc din Adjud, judeţul Vrancea, iar apoi i-a jignit şi i-a lovit pe poliţiştii veniţi să aplaneze conflictul, pe unul dintre ei muşcându-l de antebraţ.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, conflictul a fost anunţat la 112 de o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Adjud, care a spus că vecinii săi din bloc se ceartă.  

Acolo s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie, iar în scara blocului a fost observat un grup de persoane care tulbura ordinea şi liniştea publică.

Întrucât una dintre persoane se manifesta violent şi ameninţa poliţiştii, adresându-le cuvinte vulgare şi jigniri, aceasta a fost dusă la parterul blocului, solicitându-i-se să îi însoţească pe poliţişti la sediu, pentru verificări.

În momentul în care bărbatul era încătuşat, acesta i-a lovit pe poliţişti în zona feţei şi l-a muşcat pe unul dintre aceştia de antebraţul mâinii drepte.

După încătuşare, bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Adjud pentru audieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se fac cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore imediat după săvârşirea faptelor.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 30 de ani, din judeţul Bacău, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, măsură care a fost contestată de către procurori.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu