Caz incredibil la Teleneşti! Un şofer a fost reţinut pentru exces de viteză, dar declaraţiile tânărului i-au şocat pe poliţişti

Liniştea mai multor locuitori din satul Ghiliceni, raionul Teleneşti, a fost spulberată în seara de 13 ianuarie de către un tânăr. Sătenii s-au adresat la Inspectoratul de Poliție, declarând că un automobil de model "Volkswagen Touareg", fără numere de înmatriculare, se deplasează cu viteză excesivă prin localitate, punând în pericol viața localnicilor.

Forțele de ordine s-au autosesizat și au reținut pe tânărul care conducea automobilul. Acesta era în stare de ebrietate. În urma verificării actelor de identitate s-a stabilit că el nu este proprietarul mașinii. Fiind audiat, tânărul a recunoscut că împreună cu alţi doi băieţi l-ar fi omorât pe proprietarul maşinii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani din Chişinău.

Potrivit oamenilor legii, băieţii împreună cu victima au servit în stradă alcool. După câteva pahare, au urcat toți patru în mașina bărbatului. Ulterior, între ei s-a iscat o ceartă, în urma căreia, suspecții au bătut proprietarul mașinii până la moarte. Victimei i-au fost sustrase bunurile materiale, iar corpul neînsuflețit a fost aruncat într-un iaz din aproprierea satului Ezerenii Noi, raionul Sângerei.

În prezent, tinerii sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă privațiune de libertate de până la 20 de ani, sau închisoare pe viață.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu