Caz incredibil la alegerile președintelui FFA. Doi candidaţi au luat un număr egal de voturi

Embed:

Caz incredibil la alegerile președintelui Federației Argentiniene de Fotbal (FFA). La Adunarea Generală a Membrilor afiliați ai forului s-a supus la vot secret alegerea noului președinte. Pentru acest fotoliu au candidat Marcelo Tinelli, vicepreședintele clubului San Lorenzo, și Luis Segura, actualul preşedinte interimar.

La numărarea voturilor a fost egalitate perfectă, 38-38, asta chiar dacă membrii cu drept de vot erau doar 75. După analizarea buletinelor de vot s-a descoperit că cineva introdusese două voturi identice în urnă.

"Chiar nu-mi place ceea ce s-a întâmplat, nu pentru că nu ştim cine a câştigat, dar pentru faptul că persoanele responsabile nu au putut să-şi facă munca aşa cum trebuie. Nu cred că a fost o sarcină dificilă", a spus preşedinte interimar FFA, Luis Segura.

Ulterior s-a propus organizarea rapidă a unei sesiuni de vot deschis, dar această propunere a fost rapid respinsă. S-a încercat apoi repetarea scrutinului, dar a apărut o altă problemă. O mare parte a membrilor, veniți din provincie, plecaseră deja, pentru a prinde avioanele spre casă.

Cei prezenți au decis, în cele din urmă, convocarea unei noi Adunări Generale la o dată ce urmează să fie anunțată ulterior și la care să fie reluată procedura de vot secret.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu