CAZ INCREDIBIL în Rusia: Un judecător a reîntors în familie un copil "mort" de şapte ani

Un caz desprins din filmele americane a avut în oraşul Volgograd din Rusia. Un judecător a reîntors în familie un copil declarat mort acum şapte ani, scrie life.ru.

Potrivit informaţiilor, în 2011 femeia a născut un băiat, însă medicii i-au spus că bebeluşul nu va trăi mai mult de două săptămâni. Suferind un şoc puternic, mama a renunţat la copil şi a plecat acasă.

Peste cinci zile, cuplul a revenit la maternitate şi a încercat să-şi reîntoarcă copilul. Însă medicii le-au spus că baieţelul a decedat.

Totul a ieşit la iveală în 2017, când executorii judecătoreşti au expediat un document prin care obliga cuplul să plătească pensia alimentară unui orfelinat în care trăia un copil.

Deoarece pe adresa indicată, executorii judecătoreşti nu au găsit nici datornici şi nici acte, aceştia au pus sechestru pe 230.000 de ruble din contul femeii.

Ca urmare, femeia a apelat executorii judecătorești pentru a-i explica motivele recuperării. După cum s-a dovedit, copilul "decedat" era de fapt viu și se află într-un orfelinat.

După o fantastica "înviere", mama și tatăl au recâștigat drepturile părintești prin intermediul instanței.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu