Caz închis din lipsă de probe! Cristiano Ronaldo nu va fi trimis în judecată în dosarul în care este acuzat de viol

Embed:

Caz închis din lipsă de probe! Cristiano Ronaldo nu va fi trimis în judecată în dosarul în care este acuzat de viol.

Fotbalistul portughez a fost acuzat de Kathryn Mayorga că ar fi violat-o în iunie 2009 într-o cameră de hotel din oraşul american Las Vegas.

Fostul model a depus plângere la poliție, însă nu a dezvăluit identitatea agresorului și nici locul în care fusese atacată. Procurorii eu emis un comunicat în care au scris că "pe baza informațiilor disponibile, acuzațiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă".

În 2010 părțile ar fi ajuns la un acord, lusitanul plătindu-i lui Mayorga 375 de mii de dolari. În luna octombrie octombrie 2018, poliţiştii au redeschis ancheta în urma declaraţiilor făcute de americanca. La începutul acestui an, justiţia din Statele Unite a solicitat o probă ADN din partea lui Cristiano , pentru a compara cu probele recoltate de pe rochia denunţătoarei.

Cvintuplu câştigător al Balonului de Aur a negat în permanență acuzațiile de viol. El a recunoscut că s-ar fi întâlnit cu cea care îl acuză, însă a susținut că ceea ce s-a întâmplat între ei a fost de comun acord.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu