CAZ IEŞIT DIN COMUN! Un bărbat a fost acuzat de crimă după 45 de ani de la dispariția soției lui

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Australia a fost învinuit pentru uciderea soției lui în urmă cu 45 de ani! Geofrrey Adams a fost săltat de polițiștii australieni la casa lui din Wallaroo, iar apoi, împreună cu oamenii legii, a fost transportat la fosta locuință din Maitland, unde familia Adams a stat cu ani în urmă.

Polițiștii au început noi săpături acolo pentru a căuta alte indicii. Colleen Adams a figurat timp de 45 de ani în tabelele cu "persoane dispărute".

Bărbatul susține că fosta soție a fugit de acasă

Geoffrey Adams le-a spus anterior polițiștilor că pe 22 noiembrie 1973, la ora 7.00, s-a trezit și și-a găsit soția îmbrăcată și cu valizele făcute. Aceasta i-ar fi spus că nu mai vrea să-l vadă nici pe el, nici pe copii și s-ar fi urcat într-o mașină condusă de o femeie pe care el n-o știa.

Bărbatul n-a reclamat dispariția femeii la vremea respectivă. Cea care a făcut-o a fost mama lui Colleen, la aproximativ o lună de la dispariție. Abia în 1979, cazul a fost introdus pe lista posibilelor crime, scrie Libertatea.ro.

"Sper că e bine și că se bucură de viață”, a spus ieri Geoffrey Adams. Când i s-a spus că poliția îl consideră suspect, Adams a replicat: „Toți soții sunt suspecți”. Întrebat dacă a ucis-o, Adams a spus ferm: „Nu. N-am făcut-o”.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu