CAZ HALUCINANT! O fetiţă a fugit de acasă sperând că o va convinge pe mama ei să revină în familie

Embed:

O fetiţă de 11 ani din judeţul Vaslui, care a fugit de acasă, a fost găsit după aproape o zi de căutări. Ea voia să o convingă astfel pe mama ei să revină în familie. Femeia, cetăţeancă moldoveancă, plecase din România la începutul lunii şi s-a întors în Moldova fiindcă era bătută des de soţ.

Fiica ei pe nume Cătălina a fost foarte afectată de plecarea mamei, mai ales că era nevoită să aibă grijă de cei doi fraţi: unul de doi şi altul de 7 ani. Copila a lăsat un mesaj cutremurător înainte să fugă de acasă:

"Dacă nu vine mama, până vineri o să vină la înmormântare."

După ce a găsit biletul, tatăl fetei a alertat autorităţile. Sute de poliţişti, jandarmi, pompieri şi localnici au participat la operaţiunile de căutare.

După 14 ore, epuizată de foame şi sete, fetiţa a ieşit din locul în care se ascundea - o casă părăsită dintr-un sat vecin şi a cerut de mâncare unei femei. Ea a fost după la spital pentru investigaţii.

Medicii spun că se simte bine, doar că are nevoie de consiliere psihologică. Tatăl afirmă că a susţinut-o moral după plecarea mamei:

"Ce i-am făcut noi că nu e prima oară, a doua oară când ne părăseşte."

Autorităţile române au iniţiat o anchetă socială pe acest caz. Între timp, mama lor a fost contactată de poliţişti şi le-a spus că vrea să-şi ia micuţii în Moldova. Ea a refuzat să mai revină lângă bărbatul violent.

La rândul său, soţul ei a spus că va pune mâna pe topor dacă va îndrăzni cineva să îi ia copiii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu