CAZ CUTREMURĂTOR! Un polițist și-a împușcat fosta iubită și apoi s-a sinucis

Un polițist își încolțește fosta iubită în timp ce aceasta își plimba câinele, o împușcă și apoi se sinucide. Imaginile cu momentele terifiante au fost surprinse de camerele de supraveghere, scrie libertatea.ro.

Michael DeMarco, un polițist din Florida, se despărțise de iubita lui, Yuly Solano, de câteva săptămâni. Bărbatul de 55 de ani a decis însă să-i facă o vizită femeii de 41 de ani pe 12 octombrie.

Polițistul a parcat mașina lângă complexul unde locuiseră împreună și s-a îndreptat spre fosta iubită care își plimba câinele afară, potrivit dailymail.co.uk.

Înregistrările video arată că ei schimbă câteva cuvinte, după care DeMarco ridică arma din dotare și îl îndreaptă spre femeie.

Femeia a fost împușcată o dată în mână și de două ori în piept. Autoritățile spun înregistrarea needitată arată tot incidentul, dar aceasta nu a fost eliberat presei.

Bărbatul s-a sinucis, iar Yuly a supraviețuit. Ea plănuiește acum să dea în judecată asociația de locatari a a complexului de locuințe. Se pare că femeia a anunțat de câteva ori că este terorizată de fostul iubit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu