CAZ CUTREMURĂTOR. Un copil de 6 ani a murit de meningită la câteva ore după ce medicii au susținut că băiețelul se preface

Embed:

Georgie Hall, în vârstă de 38 de ani, din Marea Britanie, l-a dus pe băiețelul ei, Oliver, 6 ani, la spital după ce micuțul a prezentat mai multe simptome îngrijorătoare. La spital, doi medici și doi paramedici au liniștit-o pe femeie, spunându-i că băiatul ei se preface că îi este rău pentru a nu merge la școală, scrie libertatea.ro.

Medicii au mai spus că băiețelul are, cel mai probabil, un „virus normal la copii” și l-a trimis acasă. În mai puțin de 12 ore, copilul a murit de meningită, potrivit mirror.co.uk. O audiere în acest caz a avut marți. Astfel, s-a aflat că unul dintre paramedici l-a acuzat pe Oliver că ar fi căutat simptomele pe internet și că totul este inventat de micuț pentru a lipsi de la ore, deși copilul avea chiar și erupții cutanate pe corp. 

„M-au asigurat că era destul de bine să se întoarcă acasă. Au respins diagnosticul de meningită. Mi s-a spus că totul era bine și mi s-a spus să am încredere în profesionişti” a povestit mama lui Oliver care le-a spus medicilor că băiețelul avea dureri de cap şi maxilar în seara de dinaintea tragediei, iar a doua zi prezenta dureri severe de stomac şi avea febră. 

La câteva ore distanţă după ce fusese trimis acasă, copilul a fost dus de urgenţă la spital unde a intrat în stop cardiac şi a murit. Ancheta în acest caz continuă, iar părinții copilului sunt determinați ca medicii să fie trași la răspundere pentru cele întâmplate. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu