CAZ CUTREMURĂTOR! Un copil a omorât în bătaie un bătrân. Băiatul fusese prins în timp ce fura țigări

Un copil a omorât un bătrân de 70 de ani, în județul Sibiu. Minorul de doar 14 ani este acuzat că ar fi lovit un pensionar din localitatea Fântânele până când și-a dat ultima suflare. Băiatul, bănuit de comiterea crimei, a fost depistat de polițiști și internat în vederea realizării unei expertize psihiatrice.

Bărbatul de 70 de ani a fost găsit mort în propria locuință, au precizat polițiștii din cadrul IPJ Sibiu, citați de Agerpres.ro. Medicii legiști au stabilit că bătrânul a murit, după ce a fost lovit de mai multe ori cu obiecte dure.

Crima ar fi avut loc în noaptea de 6 spre 7 martie. Bătrânul l-ar fi prins pe minor în timp ce încerca să fure țigări din casa lui, iar între cei doi a avut loc o altercație, susțin surse judiciare.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat, luni, un minor de 14 ani care este bănuit că l-ar fi omorât în bătaie pe bătrân.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru omor. Minorul a fost internat voluntar în vederea efectuării unei expertize psihiatro-legale, în funcţie de rezultatele căreia procurorii vor dispune măsurile legale.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu