Caz CUTREMURĂTOR! O femeie și trei copii au fost spulberați de tren (VIDEO)

Patru persoane, între care trei minori, au fost lovite de tren de un tren interregio, joi dimineața, în apropiere de halta Brănești, de pe linia de cale ferată București-Constanța. Toți cei patru au decedat, scrie digi24.ro.

Trei copii şi-au găsit sfârşitul sub roţiile unui tren, împişi spre moarte chiar de mama lor. Femeia, care ar fi fost şi însărcinată, s-a aruncat şi ea în faţa trenului. Tragedia a avut loc lângă Bucureşti, în apropierea staţiei CFR Brăneşti. Circulaţia trenurilor în zonă a fost întreruptă trei ore. Între timp, la Ministerul Transporturilor a fost covocată o celulă criză.

Femeia care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti, împreună cu cei trei copii, suferea de depresie şi nu îşi dorea încă un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor.

Aceasta a povestit că fiica sa a fost internată în trecut de două ori la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru tratament şi că urma să fie dusă din nou la spital.

Tot mama tinerei a spus că aceasta nu îşi dorea şi al patrulea copil.

Soţul acesteia ar fi fost singurul care lucra şi aducea un venit, iar alte voci afirmă că cei doi soţi se certau, bărbatul devenind gelos după ce ar fi găsit nişte jurnale ale femeii.

Poliția confirmă moartea femeii și a celor trei copii, nu și existența unei a cincea victime. Ancheta este în desfășurare, purtătorul de cuvânt al Poliției a evitat să spună dacă au fost găsit un bilet de adio și nici dacă femeia ar fi însărcinată. Cele patru victime au fost duse pentru necropsie la SML.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu