CAZ CUTREMURĂTOR! O femeie și-a ucis cei doi copii, care aveau dizabilități grave

O femeie din Australia a fost arestată și inculpată pentru moartea copiilor săi, în vârstă de 18 și 26 de ani. În plus, femeia din statul Queensland și-a maltratat fiica de 25 de ani de mai multe ori, în „ultimii câțiva ani”. Copiii femeii sufereau de dizabilități grave pentru care primeau ajutoare sociale din partea statului, scrie libertatea.ro.

Femeia în vârstă de 51 de ani și-a otrăvit doi copii, care sufereau de dizabilități grave. Inițial, autoritățile au crezut că au de-a face cu două cazuri de sinucidere. Ancheta a scos însă la iveală că mama celor doi a fost cea care le-a pus capăt zilelor.

Ea și-a otrăvit mai întâi fiica în vârstă de 18 ani, care a murit în 2012. Cinci ani mai târziu, fiul femeii, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mort în locuința acesteia.

Poliţia suspectează că femeia le-a administrat copiilor doze mari de medicamente luate cu reţetă pe o perioadă lungă de timp, ceea ce a contribuit la deteriorarea stării lor de sănătate. În plus, femeia și-a maltrat fiica de 25 de ani în repetate rânduri.

Ea a fost arestată acum pentru crimă și tentativă de crimă. Totodată, va fi judecată și pentru fraudă, căci „a obţinut necinstit beneficii pentru ea” primind în mod fraudulos peste jumătate de milion de dolari americani din asigurări după decesele copiilor.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu