CAZ CUTREMURĂTOR! O elevă a fost găsită spânzurată. Fata suferea din dragoste

O elevă din Vişeu de Sus a fost găsită spânzurată în dimineașa zilei de 9 martie. Fata, care era în clasa a X-a și avea 16 ani, ar fi suferit din dragoste, scrie libertatea.ro.

O elevă de 16 ani a liceului din Vişeu de Sus, județul Maramureș, a fost găsită vineri dimineaţă de către mama sa spânzurată.

“În dimineaţa zilei de 9 martie, poliţiştii secţiei de Poliţie Moisei au fost sesizaţi de o persoană că o minoră de 16 ani a fost găsită decedată. Cadavrul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Tania Şobraneţ, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

 Surse apropiate anchetatorilor au arătat că fata ar fi lăsat un bilet de adio, în care își justifică gestul. Din cât se știe până acum, se pare că ea suferea din dragoste, acesta fiind motivul pentru care ar fi ales să-și pună capăt zilelor.

Tatăl fetei este plecat să muncească în străinătate.

Și un tânăr de 23 de ani din Buzău s-a spânzurat în casa părinţilor. Problemele pe care le avea cu firma pe care o deţinea l-au împins să comită gestul dramatic. Tânărul a lăsat şi un bilet de adio prin care şi-a explicat gestul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu