Cavcaliuc i-a propus lui Voronin funcţia de şef la "Bunicii grijulii"

După ce joi, fostul preşedinte Vladimir Voronin i-a numărat bumbii de la sacoul lui Gheorghe Cavcaliuc, vineri, fostul șef adjunct al Poliției Naționale a venit cu o reacţie pe o reţea de socializare. 

Cavcaliuc i-a reamintit lui Vladimir Voronin că una dintre disctinţii, "Credinţă Patriei", i-a acordat-o chiar el, în semn de apreciere înaltă pentru descoperirea unor crime fără precedent în Republica Moldova și în Uniunea Europeană. 

În altă ordine de idei, Gheorghe Cavcaliuc i-a propus fostului preşedinte un post la conducerea proiectului "Bunicii Grijulii". 

"I-aș aminti D-lui Voronin că, chiar dumnealui, atunci când aveam doar 26 ani, m-a decorat cu o înaltă distincție de stat ,,Credință Patriei” ca apreciere înaltă pentru descoperirea unor crime fără precedent în Republica Moldova și în Uniunea Europeană, fiind cel mai tânăr conducător din MAI în acea perioadă, decorat de Președintele țării (se anexează poza).

Cu respect profund către dl Vladimir Voronin și în calitate de fondator al A.O. “BUNICII GRIJULII”, vin cu un apel să-l alegem în funcție de conducere al Bunicilor Grijulii din întreaga țară.

Consider că, înțelepciunea și experiența sa, va aduce plus valoare societății noastre prin acceptarea propunerii mele!", a scris Gheorghe Cavcaliuc.

loading...

Lasă un comentariu