Cavcaliuc cere ajutorul internauților: Să-și înregistreze un partid nou sau să preia conducerea unei formaţiuni existente

După ce a anunțat că se implică în politică și crearea unei noi formațiuni politice, Gheorghe Cavcaliuc este tot mai susținut de oameni.

Despre acest lucru a anunțat fostul conducător al Poliției Naționale pe pagina sa de Facebook.

Cavcaliuc se află, însă, în dilemă, iar asta pentru că a primit "mesaje de la diverse partide politice extraparlamentare, cu propunerea preluării conducerii acestora". Cavcaliuc a cerut sfaturile intenauților, pentru că nu știe dacă să accepte propunerile sau să-și înregistreze un partid nou.

"Dragi prieteni, oameni de bună credință, cei care mă cunosc așa cum sunt și au încredere în mine, dar și cei care urmează să mă cunoașteți,

Odată cu demisia mea de onoare din funcția de conducător al Poliției Naționale și declararea intenției de evoluare pe dimensiunea politică am început să primesc mii de mesaje de la voi întru susținerea pasului responsabil pe care l-am făcut, dar am primit și câteva mesaje de la diverse partide politice extraparlamentare, cu propunerea preluării conducerii acestora, deoarece au mare încredere în mine și ar fi onorați să conduc în continuare anume partidul lor, fiind încrezători ca vom avea mari succese.

Sunt onorat și vreau să mulțumesc tuturor celor mii de persoane care mi-au susținut decizia și am fost profund marcat de mesajele primite, dar și recomandări și vreau repetat să mulțumesc pentru atitudine, încredere și respect, promit că nu o să vă dezamăgesc.

Cu siguranță îmi propun să examinez programele acestor “oferte”, să discut cu actualii lideri despre politici, ideologie, scopuri, valori, etc.

Și eu, în calitate de cetățean al Republicii Moldova, care trăiesc în țara noastră, copii mei merg aici la școală și vreau să pot asigura un viitor copiilor mei și tuturor copiilor, să fie unul prosper la noi acasă - în Republica Moldova.

Dragi internauți, cum credeți că ar trebui să procedez? Să accept una dintre propuneri, sau să încep de la zero toată procedura și să înregistrez un partid nou?

Vă asigur că vă voi informa despre decizia finală și o să vă informez oficial și deschis despre acest fapt, pentru a informa nu doar cetățenii de acasă, dar și compatrioții noștri din diasporă, care la fel mi-au scris tare mulți, și s-au oferit să fie alături",  a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu