Cauzele accidentului spectaculos de pe viaduct. Şoferul se afla în stare de şoc (VIDEO)

Embed:

Viteza excesivă i-a permis unui BMW, care se deplasa pe viaduct cu viteză excesivă, să zboare peste delimitatorul de beton dintre benzi. Automobilul s-a izbit de un panou de publicitate. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 16:00. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Delimitatorul de beton peste care a sărit autoturismul are înălţimea de jumătate de metru. Martorii spun că maşina a fost aruncată peste barieră din cauză că i s-a spart o roată din spate, iar şoferul a pierdut controlul asupra automobilului.

În maşină era doar şoferul în vârstă de 26 de ani. Prietenul lui, care a venit să-i acorde ajutorul necesar, spune că, după accident, şoferul se afla în stare de şoc.

Poliţiştii spun că şoferul urmează să dea analiza sângelui, pentru a se stabili dacă nu era în stare de ebrietate.

"Urmează ca șoferul să se prezinte la Dispensarul Republican de Narcologie pentru a i se preleva probe sânge. Totodată urmează să investigăm ipotezele privind viteza de deplasare. Va fi numită și o expertiză tehnică care va stabili circumstanțele. În dependență de rezultatul anchetei, șoferul riscă o amenda de o mie de lei și șase puncte de penalizare", a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir.

Reprezentanţii companiei de publicitate estimează prejudiciul provocat de automobil:

"Imediat după ce pleacă toţi, vom măsura, vom calcula. Vinovatul sau poliţa de asigurare urmează să restaureze totul. Asta se va stabili ulterior."

După acest accident, pe viaduct s-a format ambuteiaj. Problema a fost remediată de către inspectorii de patrulare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu