Căutau bonă pe care ulterior au obligat-o să se prostitueze. Două persoane, reţinute de CCTP

Embed:

Un bărbat de 33 de ani și o tânără de 19 ani, domiciliați în raionul Nisporeni și Bălți, sunt cercetați penal pentru trafic de ființe umane și trafic de copii. Anterior, bărbatul a fost cercetat pentru organizarea cerșitului.

Invinuiții, timp de aproximativ opt luni, au recrutat mai multe tinere din raionul Nisporeni și oraşul Bălți, printre care și o minoră. Fetele erau cazate în mai multe apartamente din Chișinău, pentru a presta servicii sexuale contra plată

Minora care a fost recrutată prin intermediul Odnoklassniki, în scopul prestării serviciilor de bonă, pentru a avea grijă de copiii minori ai bănuiților. Pentru munca prestată suspecții i-au promis victimei un salariu de 2.000 de lei.

Ulterior, minora a fost convinsă să presteze și servicii sexuale contra plată, alături de alte tinere recrutate în acest sens.

De asemenea, învinuiții, identificau clienții de pe urma anunțurilor plasate pe un site de anunţuri. Tinerele, deserveau zilnic în jur de 4-5 clienți. Pentru serviciile sexuale prestate, acestea erau remunerate cu 50% din venitul obținut.

Din suma primită de la învinuiți, victimele achitau chiria apartamentelor și alte cheltuieli pentru necesități personale.

La moment, tânăra este cercetată în stare de libertate, iar bărbatul a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile.

Dacă li se vor dovedi vinovăția, aceștea riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 la 12 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu