Câţiva tineri din ţara noastră, filmaţi în timp ce conduc cu viteză, consumă alcool și folosesc arme (VIDEO)

Embed:

Un grup de tineri din ţara noastră au fost filmaţi în timp ce conduc cu viteză, consumă alcool și folosesc arme. Imaginile au fost făcute publice de Agora.md.

În unele clipuri tinerii demonstrează că pot șofa prin centrul Capitalei cu o viteză ce depășește 200 de km/h, în alte filmulețe protagoniștii consumă alcool sau împușcă dintr-o armă pe ritmul unei melodii tematice care răsună la volum maxim.

Solicitat de Publika.md Mariana Beţivu, ofiţerul de presă al IGP, a declarat că poliţia s-a autosesizat, imaginile au fost înregistrate şi cazul este investigat. 

Potrivit Agora.md, unul dintre protagoniștii filmulețelor apare în mai multe fotografii alături de șeful statului, Igor Dodon. Acesta este etichetat în imagini cu numele Nichita Dodon. 

Publika.md precizează că tânărul Nichita Dodon este fratele surorilor gemene Sanda şi Margarita Dodon, despre care presa scria că au grad de rudenie cu şeful statului Igor Dodon. Atunci, preşedintele a dezminţit informaţiile şi a precizat că el des vizitează un hotel din Capitală, care îi aparţine omului de afaceri Alexandru Dodon, adica tatălui lui Nichita Dodon.

Alexandru Dodon este originar din satul Sadova, unde s-a născut şi preşedintele, dar cei doi nu sunt rude. 

Într-o postare de Facebook, Carmena Lupei, consultant principal în secția protocol și comunicare a Președinției, a scris că "persoana despre care se vorbește că a încălcat în mod flagrant regulile circulației rutiere nu se află în vreo relație de rudenie cu președintele țării. Coincidența de nume, dacă se va adeveri că e vorba de numele Dodon, nu presupune în mod neapărat înrudirea dintre oamenii cu același nume."

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu