Câţiva oameni de artă au organizat o conferinţă de presă pentru a-l lăuda pe Ion Ceban. I-au atribuit mai multe realizări ale fostei conduceri

Embed:

Câţiva oameni de artă au organizat o conferinţă de presă pentru a-l lăuda pe candidatul socialiştilor la fotoliul de primar al Capitalei, Ion Ceban. Artiştii i-au atribuit lui Ceban şi unele realizări ale fostelor conduceri ale Primăriei. Participanţii la conferinţă au spus că au invitat presa la indicaţia echipei candidatului socialist.

Potrivit anunţului de presă, conferinţa cu tema "Despre situația din țară" era programată pentru ora 10:00. Totuşi, aceasta a început cu jumătate de oră mai târziu. Participanţii la conferinţă păreau că nu prea ştiu ce vor să le spună jurnaliştilor şi au făcut declaraţii doar după ce au discutat cu cineva la telefon.

"Da, sunt camere, Infotag, Publika TV şi încă cineva. Am înţeles", a spus actorul, Alexandru Şişkin.

În timpul conferinţei, artiştii i-au adus mai multe laude lui Ceban. În lista rezultatelor au fost incluse şi unele proiecte realizate de foştii primari.

"Uitaţi-vă cum, de-a rândul anilor, au colorat acest oraş, anume Partidul Socialiştilor. Terenuri de joacă, parcul Trandafirilor, tot ei s-au luptat şi pentru Scara Cascadelor. Cred că este acea persoană de care are nevoie oraşul", a spus solista Teatrului de Operă şi Balet, Lilia Salomei.

Fostul primar interimar Ruslan Codreanu a refuzat să comenteze situaţia, iar Dorin Chirtoacă nu a fost de găsit la telefon pentru a oferi o reacţie. La finalul conferinţei, reporterul postului nostru de televiziune i-a întrebat pe participanţii la conferinţă cine i-a adunat şi i-a mandatat să vorbească.

Întrebarea l-a deranjat pe Vlad Gorgos, producătorul formaţiei "Millenium".

Mai mult, Gorgos a încercat şi să ofere şi lecţii jurnaliştilor.

"Numai politică şi numai întrebări de felul acesta. Numai alergări de-ale voastre cu microfonul din urmă: dar de ce aţi făcut aşa, dar de unde sunteţi? Nu chiar corect procedaţi voi cum procedaţi, pentru că sunteţi jurnalişti de neatins. Şi ce?", a spus  producătorul formaţiei "Millenium", Vlad Gorgos.

Candidatul PSRM pentru funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban, susţine că nu cunoaşte nimic despre organizarea acestei conferinţe.

- Nu prea cunosc despre ce este vorba, eu sunt antrenat în întrevederile pe care le am de zi cu zi, nu am decât să le spun mulţumesc.
- A fost ideea lor, din propria iniţiativă?
- Cred că da. Sunt mulţi oameni care mă susţin, a afirmat candidatul pentru funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban.

Şi staff-ul lui Ion Ceban a declarat pentru postul nostru de televiziune că această conferinţă de presă nu a fost coordonată cu echipa sa, dar le mulţumeşte artiştilor pentru iniţiativă.

Lasă un comentariu