Câţiva moldoveni care şi-au cumpărat televizoare din străinătate nu pot folosi mai multe funcţii

Embed:

Mai mulţi moldoveni care şi-au cumpărat televizoare din străinătate, de la o anumită companie, s-au trezit peste noapte că nu pot folosi mai multe funcţii.

Numai în această săptămână, timp de trei zile, la Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor și Supravegherea Pieței s-au înregistrat 30 de plângeri.

Compania producătoare a anunţat anterior că a introdus noi metode de limitare a funcției care este instalată pe televizoarele importate din țările UE în Republica Moldova şi nu numai. Astfel, oamenii trebuie să-şi cumpere tehnica doar din magazinele specializate din ţara noastră. Protecţia Consumatorilor a anunţat însă că cei care au depus plângeri şi-au cumpărat tehnica din Moldova, însă nu au concretizat de unde au fost importate televizoarele.

În acest sens, Agenţia anunţă că cei care au cumpărat din magazinele specializate televizoare cu probleme, au dreptul să solicite vânzătorilor, ca în termen de 14 zile, să le fie soluţionată problema sau să ceară alt televizor.

Cei care s-au confruntat cu o astfel de situaţie trebuie să depună o reclamaţie în adresa magazinului şi să meargă la Protecţia Consumatorului cu o copie de-a bonului de plată sau a unui act care confirmă cumpărătura.

loading...

Lasă un comentariu