Câţi oameni a ucis Van Damme în filme. Internauţii au calculat NUMĂRUL EXACT al victimelor (VIDEO)

În cazul în care sunteți curioși câți oameni a omorât Jean-Claude van Damme în toate filmele sale, videoclip-ul de mai jois vă va fi de ajutor.

Probabil că nu a fost unul dintre cei mai buni actori din toate timpurile, însă Jean-Claude van Damme este pentru mulți simbolul anilor în care filmele de acțiune erau pe val. Tehnicile sale de luptă extrem de ciudate și mișcările pe care acesta la efectua în peliculele sale l-au făcut, pentru o perioadă, unul dintre cei mai populari artiști din lume.

Desigur, actorul de origine belgiană, nu a mai avut parte de un succes de proporții de o lungă perioadă de timp, însă acest lucru nu i-a oprit pe fanii săi să realizeze diferite materiale video ciudate pe YouTube. După cum scriu cei de la Sploid, cel mai nou ne prezintă numărul total de persoane pe care van Damme le-a ucis în filme pe parcursul carierei sale.

Van Damme nu a reușit să depășească cifra de 500 de persoane ucise, precum Sylvester Stallone sau Dolph Lundgren, "omorând" doar 393 de persoane.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu