Câţi bani va încasa Zimbru şi Sheriff pentru rezultatele obţinute în preliminarele Ligii Europei

Embed:

Sheriff şi Zimbru s-au îmbogăţit în această vară. Chiar dacă nu au reuşit să se califice în grupele Ligii Europei, campioana Moldovei, Sheriff va primi de la UEFA 725 de mii de euro, iar Zimbru 540 de mii de euro, datorită rezultatelor obţinute în preliminarii. 

Sherriff va încasa în urma participării în cupele europene 725 de mii de euro. Gruparea tiraspoleană va primi 200 de mii de euro pentru calificarea în preliminariile Ligii Campionilor, plus 175 de mii pentru că a trecut în turul trei. Pentru participarea în această fază a competiţiei, Sheriff va încasa încă 200 de mii de euro, iar pentru evoluţia în play-offul Ligii Europei încă 150 de mii de euro. 

Rivala de moarte a tiraspolenilor, Zimbru va primi în total 540 de mii de euro pentru evoluţia în cele patru tururi preliminare ale Ligii Europei.

Sheriff şi Zimbru au ratat însă câte 1,3 milioane de euro. Cele 2 cluburi ar fi încasat aceşti bani dacă reuşeau să se califice în grupele Ligii Europei. Alte două formaţii din Divizia Naţională, Veris şi FC Tiraspol, care şi-au încheiat aventura în cupele europene încă din primul tur preliminar, vor primi câte 120 de mii de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu