Câţi bani va câştiga partenerul tău în acest an, în funcţie de zodie

În prima parte a anului 2012, astrele nu au servit mari câştiguri pe tavă bărbaţilor. În schimb, lucrurile par să se schimbe în a doua parte. Află cum va sta iubitul tău la capitolul bani în această perioadă, în funcţie de zodia lui, dar şi cum îl poţi ajuta să aibă parte de un an profitabil, potrivit Eva.ro.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Partenerul tău va reuşi, în acest an, să aibă succes în plan financiar, în mare parte pentru că are o atitudine prevăzătoare şi ştie cum să combată orice obstacol. Iubitul tău se va confrunta, însă, cu unele probleme de ordin financiar, dar va găsi soluţii care se vor dovedi profitabile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nu va ţinti către mari câştiguri. Va prefera să se întreţină din ce a câştigat anul trecut. Totuşi, în a doua parte a anului, acest nativ începe să devină din nou productiv şi va beneficia de câteva bonusuri neaşteptate sau sume câştigate din colaborări, în plus faţă de câştigurile lunare.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativii din Peşti se vor bucura de faptul că reuşesc să scape definitiv de datorii. Anul acesta se dovedeşte unul productiv pentru partenerul tău, care va câştiga nesperat de mult şi va rezolva toate problemele financiare din anii trecuţi.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În prima parte a anului, se pare că iubitul tău a stagnat în plan financiar. Nu au apărut la orizont nici promovări, nici bonusuri şi nici nu a fost o perioadă astrală favorabilă pentru investiţii. În schimb, în a doua parte a anului, situaţia financiară se îmbunătăţeşte.
 
Citeşte articolul integral peEva.ro.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu