Câţi bani au găsit ofiţerii CNA în biroul şi caseta de valori a şefului de secţie din CRDM (FOTO)

Embed:

(UPDATE 16:45) 150.000 de euro au fost ridicaţi din cea de-a doua casetă metalică din filiala unei bănci comerciale. Banii au fost depuşi pe numele şefului de secţie din cadrul CRDM.

Anterior, 80.000 de euro, 50.000 de dolari şi 100.000 de lei au fost ridicaţi dintr-o casetă de valori, depozitată la una din băncile comerciale din Capitală.

Urmează să fie stabilită provenienţa banilor.

Operaţiunea continuă. 

ACTUALIZARE 16:45. Pe lângă sumele ridicate din birou şi din caseta de valori, au fost găsiţi mai mulţi bani la domiciliul acestuia. De la faţa locului au fost ridicaţi 37.000 de euro, 18.200 de dolari şi 114.000 de lei.

Provenienţa banilor urmează a fi clarificată.

/STIRE INIŢIALĂ/  Şeful secţiei Radiologie şi Tomografie Computerizată a Centrului Republican de Diagnosticare Medicală (CRDM), Silviu Condrea, a fost reţinut în această dimineaţă, după descinderile ofiţerilor CNA la sediul instituţiei. El a fost dus la  sediul Centrului Naţional Anticorupție pentru audieri.

În acelaşi dosar au fost reţinuţi încă şase lucrători medicali de la Centrul de Diagnosticare şi de la clinici private din Capitală.

Pe mâna procurorilor a ajuns şi asistenta şefului secţiei Radiologie şi Tomografie Computerizată. 

Dacă în trei birouri ofiţerii CNA au depistat aproximativ 20.000 de lei, atunci în biroul de serviciu al şefului Secţiei imagistică şi tomografie computerizată din cadrul CRDM, dar şi în caseta de valori, deţinută în una din băncile comerciale din capitală, au fost depistaţi 80 000 de euro, 50 000 de dolari şi 100 000 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu