Catedrala Mitropolitană din Chişinău, securizată: Oamenii au fost verificaţi cu detectorul de metale de către poliţişti (VIDEO)

Embed:

Măsuri sporite de securitate şi astăzi în Centrul capitalei. Sute de poliţişti au fost dislocaţi pe străzi. Parcul Catedralei Mitropolitane "Naşterea Domnului" a fost încercuit de poliţişti, iar oamenii au fost verificaţi cu detectoare de metale.

Accesul în scuarul catedralei a fost permis doar prin câteva locuri speciale. Toate persoanele au trecut printr-un  filtru de control şi au fost verificate minuţios de poliţisti.

În timpul vizitei patriarhului Kiril la Chişinău, staţionarea şi parcarea automobilelor pe unele artere din sectorul Centru şi Botanica au fost restricţionate. Autorităţile au amenajat mai multe locuri de parcare.

Măsuri sporite de securitate au fost luate şi pe traseul Chişinău-Bender.

Dacă anterior, autorităţile de la Tirspol au aunţat că vor pune la dispoziţia Patriarhului un elicopter pentru a ajunge în stânga Nistrului, autorităţile de la Chişinău au elaborat un plan de rezervă în cazul în care înaltul oaspete va alege să se deplaseze cu automobilul. Astfel, pe întreg traseul de 65 de km care leagă Chişinău de Bender au fost dislocaţi peste o sută de poliţişti.

Vizita patriarhului Kiril se va încheia luni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu