Câte un leu pentru veteranii fotbalului clubului FC Zimbru

Embed:

Clubul Zimbru Chişinău a lansat o campanie care presupune alocarea a câte un leu din preţul fiecărui bilet vândut la meciurile de acasă ale "galben-verzilor" într-un fond special pentru veteranii clubului. Formaţia din strada Butucului a strâns deja aproximativ 4.000 lei după derby-ul de duminică cu Sheriff.

Clubul Zimbru este mereu alături de fostele glorii ale echipei. Astfel, oficialii clubului au lansat o campanie de strângeri de fonduri pentru a ajuta veteranii. "Clubul îşi propune să ajute veteranii echipei Zimbru prin acordarea a un leu de la fiecare bilet pentru un fond menit spre ajutorarea discipolilor clubului", declară Vitalie Grămădă, manager reclamă Zimbru.

Fostele vedete ale Zimbrului consideră că acest proiect este bine venit iar banii trebuie să primească cei care au nevoie de ei. "Este o idee foarte bună. Va fi un lucru onorabil pentru băieţii care se vor lăsa de fotbal şi vor primi aceşti bani. Este un lucru foarte bun. Şi trebuie să primească şi cei care nu mai pot juca, cei care sunt într-o situaţie dificilă", a susţinut Gheorghe Țigleațov, unul dintre veteranii fotbalului.

Menționăm că după derby-ul cu Sheriff, clubul din strada Butucului a reuşit să colecteze 3655 de lei din vânzarea de bilete. De aseameanea Zimbru oferă şi tichete gratuite pentru studenţi.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu