CATASTROFĂ AVIATICĂ: Un avion cu 189 de oameni la bord s-a prăbuşit în marea Java (VIDEO)

Embed:

(UPDATE 11:45) Avionul prăbușit în Indonezia, un Boeing 737 aparţinând companiei Lion Air, cu 189 de persoane la bord, a fost suspus recent unor reparaţii, în urma unor probleme tehnice, a declarat directorul companiei aeriene indoneziene Edward Sirait pentru AFP.

(UPDATE 11:00) Salvatorii au descoperit corpul neînsufleţit al unui copil. Identitatea micuţului nu a fost stabilită încă, dar se cunoaşte că în avion se aflau trei minori. În aeroport au ajuns rudele celor care se aflau la bord.

Oamenii aşteaptă cu sufletul la gură informaţii despre apropiaţii lor. 

(UPDATE 10:30) În aeroport au ajuns rudele celor care se aflau la bord. Oamenii aşteaptă cu sufletul la gură informaţii despre apropiaţii lor.

(07:19) Catastrofă aviatică în Indonezia. Un avion cu 189 de oameni la bord s-a prăbuşit în marea Java, la doar 13 minute după decolare. Aparatul de zbor, care aparţinea companiei indoneziene Lion Air, efectua o cursă internă între Jakarta şi Pangkal Pinang.   

Salvatorii au descoperit în apropiere de locul tragediei bucăţi din avion, telefoane mobile şi veste de salvare. Se presupune că epava aeronavei s-ar afla la o adâncime de 35 de metri.

Deocamdată, nu se cunoaşte dacă există supravieţuitori.

Potrivit autorităţilor, cu doar câteva minute înainte de accident, pilotul ar fi anunţat o problemă tehnică. Turnul de control i-a recomandat să se întoarcă în aeroport, dar deja era prea târziu. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu