CATASTROFA AVIATICĂ din Indonezia. Rudele victimelor, aduse la locul tragediei, au spus rugăciuni şi au aruncat în mare petale de flori

Embed:

Rudele celor 189 de oameni care au murit în accidentul aviatic de luna trecută din Indonezia au fost aduşi cu o navă militară la locul tragediei. Îndureraţi, oamenii au spus rugăciuni şi au aruncat în mare petale de flori şi coroane. 

Până acum, poliţia a reuşit să adune 140 de saci cu rămăşiţe umane şi a identificat doar 14 victime.

"Sunt tată şi am sperat până în ultimul moment că fiica mea va fi găsită în viaţă. Dumnezeu însă a decis să mi-o ia. Nu-mi rămâne decât să accept realitatea", a spus tatăl unei victime.

"Acum că am depus flori şi coroane, ne rugăm ca trupul neînsufleţit al soţului meu să fie găsit, ca să se poată odihni în pace", a spus o femeie.

Compania Boeing, care a produs avionul care s-a prăbuşit, a transmis condoleanţe rudelor victimelor.

"Nu putem comenta nicio informaţie cu privire la cauzele accidentului. Tot ceea ce putem face este să transmitem condoleanţe tuturor familiilor care şi-au pierdut apropiaţii în tragedie", a declarat Richard Wynne, director comercial al Boeing.

Ieri, anchetatorii din Indonezia au prezentat datele obţinute din cutia negră a avionului operat de "Lion Air". Rezultatele au arătat că vitezometrul aeronavei nu a funcţionat corect pe parcursul ultimelor patru zboruri. Anchetatorii nu pot spune însă cu certitudine dacă această defecţiune a dus la prăbuşirea aeronavei în Marea Java.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu