Catastrofa aviatică de la Cantemir: Rudele victimelor vor fi audiate de un procuror militar

Embed:

Rudele celor patru membri ai echipajului SMURD, care au murit în urma catastrofei aviatice din satul Haragîş, raionul Cantemir, vor fi audiate de un procuror militar.

Citeşte şi: CATASTROFĂ AVIATICĂ: Un elicopter SMURD S-A PRĂBUŞIT la Cantemir. MĂRTURII CUTREMURĂTOARE

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei de la Bucureşti, un procuror militar s-a deplasat ieri la Iași și Bacău în acest scop. Totodată, apropiaţilor le vor fi predate obiectele ce au aparținut celor patru salvatori. Aceeaşi sursă anunţă că au fost finalizate demersurile pentru aducerea în țară a epavei elicopterului SMURD.

Citeşte şi: DETALII despre membrii echipajului care au murit în urma prăbuşirii elicopterului SMURD

În cadrul anchetei, urmează să fie desigilată pompa de la care s-a alimentat aparatul de zbor înainte de plecarea în misiune. Iar probele de combustibil ridicate vor fi supuse unei expertize.

Citeşte şi: DURERE PROFUNDĂ! Zeci de oameni au mers să depună flori la Ambasada României la Chişinău (VIDEO)

Elicopterul SMURD s-a prăbuşit într-o zonă împădurită din preajma localităţii Haragîş din raionul Cantemir în data de 2 iunie. Cei patru membri ai echipajului, care au murit în urma catastrofei aviatice, se îndreptau spre Cahul pentru a prelua un bărbat care suferise un accident vascular.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu