Cătălin Carp RENUNŢĂ la echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova. Cum îşi motivează decizia

Embed:

Cătălin Carp nu doreşte să mai vină la echipa naţională de fotbal al Republicii Moldova. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani își motivează decizia prin faptul că nu este apreciat la prima reprezentativă.

În această lună "tricolorii" vor juca cu Andorra şi Albania în preliminariile EURO-2020.

"Un jucător, care vine din Campionatul Rusiei, campionatul care intră în top 5 al lumii, nu este apreciat la justă valoare acasă la el. Joc aici meci de meci la clubul Ufa şi este normal că vrei să joci la naţională meci de meci. Asta e! Viaţa merge mai departe", a menţionat Carp.

Jucătorul nu renunţă definitiv la echipa naţională şi susţine că ar putea reveni.
De partea cealaltă, Leonid Oleinicenco, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, are nişte sfaturi pentru fotbalistul legitimat la gruparea din prima ligă valorică a Rusiei, FC Ufa.

"Îmi pare rău de decizia lui Cătălin. Acest băiat are un viitor superb în fotbal, dar asta se va întâmpla, dacă dumnealui va avea o disciplină şi respect faţă de colegi, echipă şi antrenorul principal. Pentru naţională, pentru echipa ţării trebuie să joace acei jucători, care doresc să o facă", a declarat Oleinicenco.

Cătălin Carp este discipolul clubului Zimbru Chişinău. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipele de juniori şi tineret ale grupărilor ucrainene Şahtar Doneţk şi Dinamo Kiev. Între anii 2014- 2017 a evoluat în prima ligă din România la formaţiile CFR Cluj, FCSB şi Viitorul Constanţa.

Mijlocaşul a fost titular în toate cele 11 etape disputate până acum în actuala ediţie a Campionatului de fotbal al Rusiei.

Lasă un comentariu