Cât noroc ai în viață, în funcție de culoarea ochilor

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar cât de multe putem citi de fapt în ei? Ei bine, putem citi destul de multe, căci fiecare culoare a ochilor este asociată cu anumite trăsături de personalitate și implicit, cu anumite predispoziții în viață care pot influența norocul fiecăruia.

Ochi albaștri

Persoanele care au ochi albaștri ar trebuie să se considere foarte norocoase în primul rând pentru că au acea culoare a ochilor după care tânjește majoritate! Dincolo de acest lucru, oamenii cu ochi albaștri au un spirit tânăr, căci această culoare este asociată adesea, în minte celorlalți, cu tinerețea. Cu cât oamenii din jur te consideră tânăr, cu atât asimilezi și tu mai mult această stare de spirit și te comporți ca atare. Mai mult, oamenii cu ochi albaștri sunt foarte răsfățați și apreciați fizic în copilărie și adolescentă, rudele și apropiații lăudând adesea această trăsătură fizică. Pe acest fond, persoanele cu ochi albaștri se bucură de noroc mai ales în prima parte a vieții, în adolescență, când toate lucrurile par să fie în favoarea lor.

Abia la maturitate, în perioada 30-40 de ani, încep să resimt aspectele dure ale vieții, căci nu mai beneficiază de menajare din partea nimănui. Odată trecuți de această perioadă, persoanele cu ochi albaștri ajung să înțeleagă că ei înșiși își influențează starea de spirit în funcție de cum reacționează la situațiile problematice, abia atunci ajung să înțeleagă puterile karmice, modul în care acestea îi influențează viața, dar și cum să le întoarcă pe toate în favoarea lor. Persoanele cu ochi albaștri învață cum să-și întoarcă norocul de partea lor după vârsta de 40 de ani.

Ochi căprui

Căldură, încredere, drăgălășenie - iată ce transmit ochii căprui. Persoanele cu această culoare de ochi sunt grijulii, atente, dar și independente și pragmatice. Persoanele cu ochii căprui sunt, deseori, mai sceptice, motiv pentru care consideră că-și faci de unele singure norocul. Însă fie ca cred, fie că nu cred, există anumite energii care le influențează norocul. Până una alta, nu ai cum că fix în ziua în care te-ai trezit târziu și întârzii la serviciu să constați că nu ai apă caldă, să te oprească poliția în trafic sau să faci o până în drum spre muncă, iar acolo să pice pe capul tău responsabilități care nu țineau, de fapt, de tine.

Cu toate acestea, persoanele cu ochi căprui sunt perseverențe și vor face face oricărei situații, chiar dacă bombăne adesea și se isterizează. Dincolo de toate, sunt persoane care un încredere în sine. Însă tocmai această calitate poate deveni un dezavantaj în materie de noroc. Cu cât ești mai reticent și consideri că doar tu îți influențezi destinul, cu atât îți alungi norocul de lângă tine. Abia spre finalul vieții persoanele cu ochi căprui conștientizează că există puteri care nu sunt palpabile, evidente, dar care există și de care ar fi trebuit să țină cont la un moment dat în viață. Astfel că norocul trece de partea persoanelor cu ochi căprui abia în a treia parte a vieții.

Ochii negri

Persoanele cu ochii negri inspiră încredere și sunt adesea responsabile în relația cu propria persoană, dar și cu cei din jur. Pe de altă parte, sunt persoane tăcute, dar și puternic spirituale. Din acest motiv ei nu dau dovadă de scepticism față de energiile care ne înconjoară și cred în karma, în noroc, care îi însoțește toată viața, dar al cărui nivel maxim este la vârsta a doua în cazul persoanelor cu ochi negri.

Ochii verzi

Misterioși, curioși, dar și inteligenți - așa sunt descriși oamenii cu ochii verzi. Totodată, sunt foarte pasionali și manifestă mult interes față de aspectele oculte ale vieții. Însă adesea se implică în chestiuni mistice care îi depășesc.

Dacă la început norocul pare să țină cu oamenii cu ochii verzi, mai ales în prima parte a vieții, pasiunea și curiozitatea lor specifică va determina energiile care lucrează în favoarea lor să se distanțeze în a doua parte a vieții, când vor întâmpina mai multe greutăți. Până una alta, nimic nu este infinit. Și în cazul norocului, trebuie ca omul să aibă cumpătare, răbdare și încredere, să nu aștept ca toate să se întâmple deodată, așa cum au tendința adesea persoanele cu ochii verzi, scrie antena3.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu