Cât ne costă masa de Revelion. Preţurile produselor tradiţionale pentru Anul Nou

Embed:

V-aţi imaginat vreodată cum ar arăta masa de Revelion fără salata Olivie, portocale, tort sau o cupă cu spumant? Cu siguranţă că sărbătoarea şi-ar pierde farmecul. Dacă vreţi să le aveţi pe toate pe masă în noaptea dintre ani, dar nu ştiţi câţi bani trebuie să scoateţi din buzunar, aflaţi mai jos.

Nimeni nu-şi poate imagina Revelionul fără tradiţionala salată Olivie. Pentru a o savura la masa de sărbătoare, aveţi nevoie în primul rând de castraveţi muraţi, mazăre verde, salam, cartofi şi morcov şi maioneză. Plăcerea o să vă coste aproape 130 de lei.

După aproape trei săptămâni de post, mulţi dintre oameni vor mânca în sfârşit friptură. Carnea o să vă coste 74 de lei kg, iar dacă mai adăugaţi ceapa şi uleiul, posibil să depăşiţi suma de 100 de lei.

Anul Nou vine cu aromă de portocale. După o masă copioasă, anume ele sumt o importantă sursă de vitamine care o să vă coste, însă, aproape 60 de lei.

Noul An se întâmpină, de regulă, şi cu un pahar de tărie. Vedetă în noaptea dintre ani este spumantul. Dintr-un sortiment ameţitor de larg, alegeţi sticla şi aroma care vă place. O să plătiţi aproape 40 de lei.

La desert nu trebuie să lipsească tortul. Ornamentate cu brazi sau Moş Crăciuni, deliciile costă între 70 şi aproape 130 de lei. 11.32

Aşadar, un meniu simplu, lipsit de pretenţii, o să vă coste peste 400 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu