Cât de periculoase sunt călătoriile în Turcia? ANUNȚUL IMPORTANT al unui ambasador de la Chișinău

Embed:

Moldovenii care se află în Turcia sunt în siguranţă. Nu ar trebui să fie motive de îngrijorare nici pentru cei care îşi planifică vacanţa pe litoralul turcesc. Asigurările vin din partea ambasadorului Turciei la Chișinău, Mehmet Selim Kartal.

Diplomatul a mai declarat că, după tentativa de lovitură de stat din Istanbul şi Ankara, măsurile de securitate au fost sporite, inclusiv în zonele turistice.

"Toate hotelurile sunt supravegheate video non-stop. În special, aeroportul din Antalya este sub control strict. Niciun cetăţean moldovean nu a avut de suferit în urma atacurilor", a declarat ambasadorul Turciei în Moldova, Mehmet Selim Kartal.

Ambasadorul Turciei în Moldova spune că niciun cetăţean al ţării noastre nu a avut de suferit în urma ciocnirilor dintre militarii rebeli şi forţele de ordine. Potrivit datelor oficiale, Turcia este vizitată anual de 130.000 de moldoveni.  

Mehmet Selim Kartal a ţinut un moment de reculegere în memoria celor 294 de oameni care au murit în timpul tentativei de preluate a puterii din Turcia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu