Cât de frig va fi în următoarele zile. Vezi anunţul meteorologilor

Embed:

Mâine în ţară cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca şi Bălţi se vor înregistra 4 grade. La Orhei termometrele vor indica 5, iar la Tiraspol se aşteaptă până la şase grade. La Leova sunt anunţate opt grade, iar la Comrat şi Cahul nouă. În Capitală în această noapte vor fi minus trei grade, iar mâine şase.

În următoarele zile termometrele vor arăta între cinci şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus patru şi plus un grad Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Londra se vor înregistra 13 grade Celsius, însoţite de precipitaţii. La Paris vor fi opt. La Berlin sunt anunţate 5 grade, iar la Roma 16. La Viena termometrele vor arăta două grade, iar la Praga şase. În capitala Poloniei se aşteaptă patru grade Celsius.

La Budapesta zero grade, iar la Belgrad sunt prognozate opt. Şase grade în termometre vor fi la Bucureşti. La atena se va încălzi până la 15 garde. La Kiev maxima vor fi doar 3. La Moscova se va înregistra un grad. La Ankara cerul va fi senin şi patru grade Celsius în termometre.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu