CÂT COSTĂ echipamentul sportiv îmbrăcat de Vladimir Putin la ultima şedinţă foto în sala de sport

Preşedintele rus Vladimir Putin a îmbrăcat haine din lână şi caşmir, în valoare de 2.000 de lire sterline, la "şedinţa foto" de la sala de gimnastică, scrie hotnews.ro.

Kremlinul a făcut publice, la începutul săptămânii, imagini cu preşedintele Vladimir Putin la sala de sport alături de premierul Dmitri Medvedev, aparent destinate să întărească imaginea de dur a lui Putin, în condiţiile în care cota sa de popularitate este în scădere.

Putin şi Medvedev, din nou în gura presei. Cum şi-au petrecut timpul cei doi la Soci (VIDEO)

Daily Mail a calculat însă cât costă îmbrăcămintea sport a lui Vladimir Putin, achiziţionată de la o firmă italiană de lux, şi aminteşte că 18 milioane de ruşi sunt loviţi de sărăcie, ceea ce înseamnă 13% din populaţia ţării.

Îmbrăcat cu tricou alb şi pantaloni de trening şi "echipat" cu pantofi pentru alergare, Vladimir Putin a fost prezentat zilele trecute la aparatele de forţă într-o manevră publicitară ce aminteşte de fotografii anterioare în care călărea fără tricou, pilota un avion supersonic sau vâna un tigru.

Nivelul de încredere de care se bucură liderul de la Kremlin a fost diminuat de înjumătăţirea valorii rublei într-un singur an, declinul cotaţiei petrolului şi de sancţiunile occidentale din cauza situaţiei din Ucraina. Totuşi popularitatea sa rămâne la cote enorme după standarde occidentale, el bucurându-se de încrederea a peste 70% dintre ruşi.

După ce "au tras de fiare" la reşedinţa lui Putin de la Marea Neagră, în apropiere de Soci, Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev au fost filmaţi făcând grătar şi bând ceai.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu