Cât costă chiria unei vieţi de lux? Secretele din spatele fotografiilor de pe Instagram (FOTO)

Pentru a păstra aparențele de lux și opulență pe rețelele de socializare, mai mulți utilizatori care nu au suficienți bani pentru a-și permite toate lucrurile scumpe alături de care se fotografiază au găsit o soluție, scrie Digi24.ro.

Orice utilizator de pe Instagram, care a strâns câteva mii de urmăritori, îi poate face pe aceștia să creadă că duce o viață de lux, presărată cu vacanțe exotice, shopping în magazinele designerilor celebri, zboruri cu avionul privat și plimbări în mașini de sute de mii de euro, scrie Business Insider.

Asta pentru că au apărut deja firme care organizează ședințe foto de două ore în avioane private, pentru sume cuprinse între 200 și 250 de euro, la care se mai pot adăuga alți 200 de euro, dacă este solicitat și un fotograf personal.

 

Проект PrivateJet Москва, 21 октября, только в этот день специальная цена ????(в остальные дни минимальная съемка 14 000 ₽) Варианты участия: ______________________________________________________???? Съемка 30 мин; Все исходники в день съемки; 3 лучших фото в авторской обработке; ???? Стоимость 7 000 ₽ ______________________________________________________???? Съемка 1 час; Все исходники в день съемки; 6 лучших фото в авторской обработке; ???? Стоимость 9 000 ₽ ______________________________________________________???? Помощь в позировании ???? Сервировка ланча и шампанское включено ????Визажист и стилист по волосам по желанию за доп. плату 3 000 ₽ от наших партнёров

O postare distribuită de PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) pe

Clipurile video sunt ceva mai scumpe: prețul lor variază între 350 și 500 de euro pentru o filmare de două ore. Doritorii pot, de asemenea, să angajeze și o armată de stiliști, care să îi ajute să arate impecabil.

Avionul privat în care are loc ședința foto nu este ridicat de la sol, însă fotografiile sunt făcute astfel încât să pară că a decolat. Mulți preferă să savureze un pahar cu șampanie, în timp ce se prefac că admiră priveliștea de la înălțime.

Dacă vă întrebați cine sunt cei care sunt dispuși să plătească sume atât de mari pentru câteva poze reușite pe Instagram, ei bine firma care oferă aceste servicii operează în Rusia, iar printre clienții lor se numără cei care vor să adune milioane de fani pe rețeaua de socializare, apoi să obțină contracte de publicitate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu