Căsuțele dintr-un parc din Ciocana, fără autorizație. Agentul economic ar fi încasat zilnic până la 12.000 lei (VIDEO)

Embed:

Activitatea dubioasă a unui agent economic, care a amenajat o zonă de agrement într-un parc din sectorul Ciocana al Capitalei, a fost demascată de ofițerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. 

Potrivit informațiilor, pe parcursul anilor 2016-2017, proprietarul firmei de 38 ani a amenajat o zonă de agrement, cu abateri grave de la lege. Acesta a instalat mai multe căsuţe de vară şi grătare pentru frigărui în lipsa autorizaţiilor necesare.

Agentul economic ar fi încasat ilegal zilnic de la 10.000 lei până la 12.000 lei, aducând astfel prejudicii bugetului de stat.

În acest caz au fost lansate două cauze penale pentru escrocherie şi evaziune fiscală. Proprietarul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

De cealaltă parte însă, proprietarul zonei de agrement a declarat pentru PUBLIKA.MD că în urma perchezițiilor, polițiștii nu au confiscat bunuri și nu i-au înaintat acuzații, așa cum se arată în comunicatul emis de Poliția Capitalei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu