Câştigătorul concursului "Dă-i de lucru primarului tău" s-a întîlnit cu Dorin Chirtoacă AFLĂ DETALII

Embed:

Alexandru Donos, câştigătorul concursului "Proiect: Chişinău", organizat de Publika TV, s-a întâlnit, astăzi, 20 iunie, faţă-n faţă cu primarul ales al Capitalei, Dorin Chirtoacă. Câştigătorul celor 7.500 de lei, adică echivalentul unui salariu de primar, i-a transmis personal propunerile sale primarului Capitalei.

Ziarist de meserie, Alexandru Donos are 81 de ani şi locuieşte în Chişinău. El a hotărât să participe la concurs la îndemnul soţiei sale, a înşiruit propunerile pe o foaie de hârtie, a venit la zidul Publika TV din Piaţa Marii Adunări Naţionale, iar duminică, 19 niunie în cadrul unei ediţii speciale, a fost desemnat drept câştigător.

Vădit emoţionat, Alexandru Donos a decis să se întâlnească personal cu primarul general. A intrat în Primărie şi a mers direct în biroul edilului. Acolo, i-a spus tot ce gândeşte.

"Doresc ca noul primar să se ţină de cuvânt şi să îndeplinească toate promisiunile campanii electorale", a specificat câştigătorul concursului.

Ca replică la cele precizate de Alexandru Donos, primarul ales al Capitalei, Dorin Chirtoacă a declarat "Eu, prin ceea ce am făcut în primii patru ani de mandat, ceea ce fac în prezent şi ceea ce voi face întotdeauna, o să mă ţin cât mai aproape de ceea ce m-am angajat în faţa alegătorilor ca obiective de guvernare".

Alexandru Donos i-a făcut lui Dorin Chirtoacă şi o propunere.

"Dvs v-aţi odihnit în patru ani doar două săptămâni, poate după atâta muncă e timpul să luaţi un concediu normal, de 24 de zile, eu vin să vă înlocuiesc, adun consilierii, le mai spun ceva", a menţionat Alexandru Donos.

Referitor la cele spuse, Chirtoacă a declarat că dacă va merge în concediu va putea veni şi dumnealui să-l înlocuiască.

Amintim că în cadrul campaniei "Proiect: Chişinău" telespectatorii au trimis sute de mesaje cu doleanţe şi sugestii pentru viitorul primar. Mesajele au fost adunate într-o boxă de unde, prin tragere la sorţi, a fost extras numele câştigătorului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu