Câştigătorul celui mai lung meci din istoria tenisului s-a calificat în finala turneului ATP

Embed:

Câştigătorul celui mai lung meci din istoria tenisului, americanul John Isner s-a calificat în finala turneului ATP din Houston, unde îl va întâlni pe principalul favorit al competiţiei, spaniolul Nicolas Almagro. Isner l-a eliminat în semifinale pe Juan Monaco, iar Almagro a trecut de necunoscutul Rhyne Williams din SUA.

Finala dintre primul şi al cincilea favorit al competiţiei Clay Court Championships va avea loc astăzi, cu începere de la ora 22:00. John Isner s-a revanşat în faţa lui Juan Monaco pentru finala pierdută anul trecut la acest turneu şi l-a eliminat în penultimul act pe deţinătorul trofeului cu scorul de 1-6, 6-4, 6-4. 

De partea cealaltă, numărul 12 ATP, spaniolul Nicolas Almagro a avut nevoie de mai puţin de o oră pentru a-l învinge pe tânărul Rhyne Williams, numărul 144 în ierarhia masculină de tenis, scor 6-2, 6-1. 

Liderii mondiali în proba de dublu-masculin, Bob şi Mike Bryan au fost învinşi surprinzător în finala turneului de perechea formată din Jamie Murray, fratele mai mare al lui Andy Murray, şi John Peers, scor final 1-6, 7-6, 12-10.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu