Câştigătorii concursului de angajare în birourile vamale s-au întâlnit cu directorul general al Vămii

Directorul General al Vămii, Vitalie Vrabie s-a întâlnit astăzi cu persoanele care au promovat concursul de angajare în cadrul subdiviziunilor teritoriale ale Serviciului Vamal. Aceștia își vor desfășura activitatea începând cu data de 23 decembrie curent, beneficiind inițial de o perioadă de instruire de două săptămâni.

Amintim că concursul de suplinire a funcțiilor vacante în cadrul entităților subordonate s-a desfășurat în perioada 21 octombrie – 22 noiembrie, iar pentru cele 35 de unități disponibile expuse la concurs au fost depuse 111 dosare.

În urma derulării tuturor probelor de concurs au fost selectate 40 de persoane care au întrunit toate condițiile de eligibilitate pentru funcția propusă, fiind propuși spre angajare 35 de candidați, iar alții 5 s-au regăsit pe lista de rezervă, urmând a fi angajați ulterior.

Directorul General al Serviciului Vamal i-a felicitat pe noii colegi pentru buna prestație pe tot parcursul desfășurării concursului, precum și le-a mulțumit pentru că au optat să-și construiască o carieră în cadrul sistemului vamal, unde încep să apară noi oportunități de dezvoltare profesională, însoțite de creșteri salariale și sporuri semnificative.

"Vama a demonstrat performanțe fără precedent pe tot parcursul anului curent, fapt care se datorează nemijlocit unei gestionări eficiente a tuturor domeniilor de activitate. Voi sunteți cei care veți apăra interesele economice ale statului, motiv pentru care vă solicit să vă îndepliniți atribuțiile de serviciu corect, în strictă corespundere cu legea și să vă manifestați în permanență prin responsabilitate, profesionalism și integritate", a menționat Vitalie Vrabie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu