Câştiga puţin, dar trăia ca un sultan! Cum arată locuinţa autorului MASACRULUI din Orlando (FOTO)

Presa străină a dezvăluit cum arată apartamentul autorului celui mai sângeros atentat din America după 11 septembrie 2001, Omar Mateen. Bărbatul este responsabil pentru uciderea a 50 de oameni şi rănirea a altor 53 de persoane din Pulse night club, Orlando, scrie evz.ro.

Omar Mateen a locuit în apartament 107 la Woodland Condominium din Fort Pierce de când a divorțat de soția Sitora Yusufiy în 2011. Ucigaşul locuia acolo cu femeia despre care se crede că este actuala lui soţie şi mama fiului lor în vârstă de trei ani, Noor Zahi Salman.

Daily Mail a obținut fotografii din apartamentul criminalului, după ce anchetatorii l-au percheziţionat duminică.

Pereţii apartamentului sunt ticsiţi cu fotografiile lui Noor Zahi Salman, băiatul lui Omar. Multe jucării, incluzând o bicicletă Spiderman, camioane şi postere cu Mickey Mouse pot fi văzute în casa cu două camere a ucigaşului. 

O sabie de ceremonie stă cu mândrie pe televizor în camera de zi, acolo unde se află şi un echipament de fitness. Mateen era cunoscut ca fiind obsedat de fizicul său.

Duminică, Omar Seddique Mateen a intrat într-un club din Orlando, unde a deschis focul asupra persoanelor aflate în incintă. Cel puţin 50 de persoane au fost ucise şi alte 53 rănite. Iniţial, nimeni nu şi-a dat seama ce se întmplă deoarece zgomotul produs de arma de asalt era acoperit de muzică, însă, imediat ce s-a înţeles care este pericolul s-a creat haos.

Supravieţuitorii povestesc că s-au târât pe podea, printre bălţile de sânge şi s-au ascuns sub trupurile victimelor pentru a scăpa cu viaţă. 

La scurt timp au intervenit trupele SWAT, iar suspectul a fost ucis într-un schimb de focuri cu forţele de ordine.

 

Citeşte şi: În Orlando a fost decretată STARE DE URGENŢĂ în urma MASACRULUI, soldat cu 50 de morţi

Citeşte şi: A fost IDENTIFICAT autorul MASACRULUI de la clubul gay din Orlando. AVEA LEGĂTURI CU ISIS (FOTO)

Citeşte şi: SMS-ul înfiorător trimis de una dintre victimele masacrului de la clubul de gay din Orlando

Citeşte şi: TRAGIC! 50 de morţi şi 53 de răniţi în urma atacului de la clubul de noapte din Orlando

Citeşte şi: Atacul din clubul de noapte pentru homosexuali din Orlando, clasificat drept ACT TERORIST

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu